Szelényi Anya Akadémia

Mert az anyaság tanulható! 

Miért beszélgettem egy esküvőszervezővel?

Az ENJOY Wedding megálmodójával, Polacsekné Kővágó Ildikó, esküvőszervezővel beszélgettem.

Talán benned is felmerül a kérdés „Miért is beszélget egy baba-mama szakértő egy esküvőszervezővel?” Ha megismered a beszélgetést, már tudni is fogod a választ.

Szeretettel ajánlom a beszélgetésünkről készített Podcastet mindenkinek:
itt a Szelényi Anya Akadémia Youtube csatornáján

A beszélgetésről készítettem egy rövid vázlatot, olvasd el:

Ildikó célja, hogy az esküvő megszervezése örömteli és önfeledt lehessen a pároknak. Illetve, hogy a Nagy nap minden pillanatát át tudják élni, s levegye a vállukról a szervezéssel járó terheket, stresszt, de ami a legfontosabb célja, hogy egy örömteli és boldog házasság megvalósításában segíthesse a párokat.

Ildikó mindig szeretett szervezni, projektvezetőként dolgozott, a második gyermeke születése után szeretett volna váltani rendezvényszervezésre, és az első esküvője után beleszeretett az esküvők világba.

Egy ponton én is elárultam, hogy én is kacérkodtam a rendezvényszervezés világával, és mindig is közel állt hozzám is ez a terület, valószínűleg ezért érzetük azt, hogy nagyon egy húron pendülünk.

Ami Ildikót segíti a munkájában, az a szüleitől örökölt maximalizmus, precizitás, kreativitás és problémamegoldó képesség, hisz egy esküvő körül nagyon sok tervezhető feladat is van, de több hirtelen megoldandó probléma is felmerülhet. Örömmel hallgattam rövid kis történeteit.

Miben tud segíteni Ildi az esküvő körül?

Ildi vállal teljes körű esküvőszervezést és akár aznapi koordinációt is. S természetesen a kettő közt mindenféle variáció előfordulhat, ahogy a párnak a legkényelmesebb, legjobb. Biztatlak, ha téged vagy ismerősödet érdekelheti ez, feltétlenül nézd meg Ildi honlapját, vagy beszélj vele, hogy megtudd a részleteket.

Ildi esüvőszervezés

Én magam részéről, fontosnak tartom, hogy a Nagy nap szervezése a párhoz kötődjön, de ez nem azt jelenti, hogy mindenre nektek kellene figyelni. Sőt, az esküvővel az életetek egy csodás, új fejezetéhez érkeztetek, ti csak ünnepeljetek, élvezzétek a figyelmet, és azt, hogy IGEN-t mondotok egymásra, gyerekekre, jövőtökre!

Mit adhattok át a szervezésből?

Nagyon sok dolgot. Egy jó esküvőszervező ismeri az aktuális trendeket, és azokat az adott párra tudja szabni, hogy valóban az ő Nagy napjuk legyen.

Egy jó esküvőszervező sok mindenben másban is tud segíteni a konkrét szervezésen és koordináláson kívül: konfliktust elsimítani, meggyőzni a párt, ha szükséges változtatni valamin a Nagy nap sikere érdekében.

Ildi részletesen beszélt nekem egy párról, ahol mindenképpen szabadtéri esküvőt szerettek volna, pedig várható volt az eső. A podcast-ben hallhatod a megoldásokat ilyen esetre.

Megbeszéltük Ildivel, hogy a párok egymáshoz csiszolódása már itt elkezdődik.

Mi lesz az esküvő után?

Az esküvő előtt lehetősége van a párnak megbeszélni olyan dolgokat, amik mindkettejüket érintik, és a férfinak is ki kell tudnia mondani és ki is mondhatja az elképzeléseit. Hiszen a legjobb, ha majd később a gyereknevelésből is maximálisan kiveszi a részét. Így azzal, hogy az esküvőszervezés kapcsán már csiszolódnak, kommunikálnak , döntéseket hoznak, megalapozzák a későbbi életformájukat is, amikor majd szülőként közösen hozzák meg a döntéseket, hisz közös lesz az életútjuk is.

Még egy dologra kitértünk, mégpedig arra, hogy Ildi szerint lehet családbarát szakma az esküvőszervezés is, annak ellenére, hogy az esküvőszervezés sok megbeszélést, szervezést és jelenlétet jelent, mégis csak annyi esküvőt vállal el Ildi, ami nem megy a családja rovására. Ráadásul így 1-1 esküvőre jobban is tud figyelni, és a párokkal is szorosabb lehet a kötelék. Így nem csoda, hogy akár a babaváró vagy babaköszöntő bulit, vagy egyéb családi rendezvények megszervezésére is ismét felkérhetik őt.

Amennyiben te is esküvő előtt állsz, vagy ismersz olyat, akinek pont Ildikó segíthet a szervezésben, keressétek fel őt az alábbi elérhetőségeken:

Honlap: Enjoy Wedding 💗 Facebook 💗 Instagram 💗 E-mail: info@enjoywedding.hu 💗 Telefon: 30/4242814

enjoywedding.hu
Keresd bizalommal Polacsekné Kővágó Ildikó, esküvőszervezőt az ENJOY Wedding megálmodóját, hogy segítse megvalósítani álmaid esküvőjét!

Ha még csak ezt a vázlatot olvastad, tényleg szívből ajánlom, hogy hallgasd meg a podcastet is. Remélem, hogy ezek után már nem lesz kérdéses benned, hogy miért is beszélgettem baba-mama szakértőként egy esküvőszervezővel. Mégis egy gondolat még útravalónak:

Mi emberek, társas lények vagyunk, s emelett szeretjük a támagatást, biztatást, hogy valaki más számára is fontos lehet a létezésünk, a velünk való történések. Én is ezt vallom, és fontosnak tartom gyakorolni ezt a mentorálásaim során. Minden nőnek, (házasulandó párnak) szükséges van elismerésre és támogatásra. Ildikóval ezt adjuk nektek!

Emellett Én magam részéről nagyon élveztem a beszélgetést, és örültem, hogy kinn volt a Szelényi Anya Akadémia az esküvőkiállításon, így megismerhettem Ildit is. Hálás vagyok, hogy azonnal nyitott volt egy beszélgetésre, hogy megértette a közös célunkat, és tényleg nagyon egymásra hangolódtunk, én mindenkinek ilyen szuper esküvőszervezőt kívánok, és csodás NAGY NAPOT!

A szuper fotókat Ildiról Jánossy Noémi készítette.

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is:

Hasonló tartalmak:

tudatosság a szerelemben

Miért legyünk tudatosak a szerelem, a szexualitás, a fogantatás, a várandósság és a szülés kapcsán?

Mit üzen neked egy perinatális szakember, milyen kulcs gondolatok fogalmazódnak meg bennünk, ha tudatosak akarunk lenni a szerelemben, szexualitásban, babatervezésnél, babavárásnál és a szülésnél.
ki az a perinatális szaktanácsadó

Ki az a perinatális szaktanácsadó?

Megtudhatod, hogy milyen segítő szakember a perinatális szaktanácsadó, és kiknek, miben tud segíteni. Miért fél sok nő a szüléstől? Milyen lehet egy szülésélmény feldolgozás. Mit mondd a szakember, kiket érint a perinatális téma?
12ölelés kell a boldogsághoz

Tizenkét ölelés kell a boldogsághoz

Mennyi érintésre, ölelésre van szüksége egy embernek, a napi túléléshez, a mindennapi a boldogsághoz? Mikor fejlődik ki a tapintás érzékelése és mi az utolsó érzékszervünk, ami még az öregséget is túléli?

Ki írja a ezeket a bejegyzéseket?

Hamar-Szelényi Éva

Baba-mama szakértő és a Szelényi anya akadémia alapítója

Több diplomás szakértőként az anyává válás útján segítem a nőket, jellemzően az első babásoknak vagy külföldön élőknek vagyok első számú választása.

Évi

Kedvenceim

Érdekesnek találhatod

6 kérdéskör leleplezése a várandósság és az elhízás témájában, hiteles infók a terhesség előtti vagy alatti hízásról és az egészségre veszélyes tényezőkről

Facebook csoport

Szakértői segítségek, előadások, meetingek egy privát, de ingyenes csoportban, a Szelényi Anya Akadémia Közösségben.

Instagram

Szeretettel várlak az Instagramon is, kövess be!

Podcast

Hallgasd a Szelényi Anya Akadémia Podcast csatornáját Spotify-on!

Vagy hallgasd a Szelényi Anya Akadémia Apple Podcast-et!