Ingyenes

Hasznos tudásanyagok

Válaszd ki a számodra releváns ingyenes tudásanyagot, és kérd a linkjét.

Igyekeztem olyan hasznos és mindenki számára elérhető, letölthető tudásanyagokat összerakni, amik önmagukban is képesek lehetnek segíteni problémákat megoldani vagy választ találni a tipikus kérdésekben, elakadásokban.

Babát
tervezőknek

Miért és hogyan készítsd fel a tested a magzat fogadására?

Hogy mielőbb nálad is bekövetkezhessen a gyermekáldás, tudd meg, hogy mi az, ami bizonyítottan segíti a kisbaba megfoganását.

Babát
tervezőknek

Babaprojekt podcast
adások

Babatervezés időszakára szóló podcast adások Hamar-Szelényi Éva, perinatális szaktanácsadóval. Lépj át az oldalra, és hallgasd meg azt az adást, ami érdekel.

Várandós
nőknek

Stresszmentesebb babavárás, anélkül, hogy a téves információk fogságában vergődnél

Eddig elárasztottak a sztereotípiák és a tévhitek, de itt a fegyvered: 6 állítást tisztázó csodás útmutató, amely mintaként leleplezi előtted, hogy mi a mítosz és mi a valóság.

Várandós
nőknek

Érdekel 10+1 tipp, amivel könnyebbé válnak az első babázós napjaid?

Ebben a fényképes és videós útmutatóban gyakorlatias tippeket és trükköket mutatok be, amiket talán soha senki nem mond el, és a könyvekben sincs leírva, de nagy segítségedre lehetnek az első kisbabás napoktól kezdve.

Nemrég szült
nőknek

Pár Perc Podcast
adások

Kisgyermekes anyáknak szóló podcast adások Hamar-Szelényi Éva, baba-mama szakértővel.

Vedd vissza az irányítást az életed felett

Nemrég szült
nőknek

Hamarosan újabb hasznos anyaggal érkezem!

Gyermeket
nevelő szülőknek

7 lépéses kommunikációs program

Gyakorlatiorientált program, lépésről lépésre vezetett,  haladást támogató levélsorozattal.

Gyermeket
nevelő szülőknek

Anyák a munkában
podcast

Anyákkal foglalkozó szakemberekkel beszélget Hamar-Szelényi Éva, baba-mama szakértő, virtuális iskola alapító.

Az Anyák a munkában Podcast sorozat immáron már 4 éve interjúvolja meg azokat a szakértőket, szakembereket, akik segítik az anyákat, családokat, mert mi is emberek / anyák vagyunk.

Privát, zárt facebook csoport

Szakértői segítségek, meetingek

Legyél tagja ennek a privát csoportnak, a Szelényi Anya Akadémia Közösségnek, ahol szakértői útmutatással tanulhatsz az anyaságodról, babagondozásról, gyereknevelésről, időmenedzselésről. Ráaádásul rendszeres, online előadásokon és meetingeken is részt vehetsz, ahol felteheted a kérdéseidet a szakértőnek.

További ingyenes anyagok

Mikortól készülni az anyaságra?

16 anyai minta, amely hatással lehet rád az alábbiakban többek között a nőiességedre, a terhességedre, a leendő anyaságodra

Podcast

Manapság nagyon népszerű a Podcast. Ha a te is szereted, iratkozz fel a Szelényi Anya Akadémia Podcast csatornámra, ahol rendszeresen új, hasznos és érdekes tartalommal jelentkezem! Kattints az ikonokra és ugorj át a csatornához.