"Boldog gyereket nevelnék!"
konzultáció anyáknak

Gyereknevelési témákban szakértői segítségedre, válaszra van szükséged? Fordulj hozzám kérdéseiddel, aggódásaiddal, ha a gyermeked már elmúlt 1 éves.

Hamar-Szelényi Éva

Baba-mama szakértőként, szülő-csecsemő/ kisgyermek konzulensként segíteni tudok eligazodni az információk rengetegében, a nagy fejtörést okozó kérdések, aggodalmak, félelmek leküzdésében

A baba gondozása elkezd a kisebbik gond lenni, ahogy nő a gyermek, mert átveszi a helyét a gyereknevelés. Az ember a harmoniára, egyensúlyra törekszik, és hogy a napi dolgok rendben haladjanak, ehhez elengedhetetlen, hogy bizonyos családi szabályokat, elveket kövessünk, de emellett arra is vágyunk, mindenki jól érezze magát. Hogyan lehet ez? A Tudatosan Kreatív Gyereknevelés módszerét használhatod te is. 

Évi

Beszélj a baba-mama szakértővel, hogy választ kapj a kérdéseidre. Babaprojekt konzultáció. Babát várok konzultáció. Kisbabám született konzultáció Gyereket akarok konzultáció

Konzultálj velem, ha...

Miben nyújt többet számodra egy személyes konzultáció?

A személyes figyelem, a meghallgatás segít, így jó konzultálni a baba-mama szakértővel

Fordulj hozzám bátran a kérdéseiddel, ha

harmonikus anya-gyerek kapcsolatra vágysz

Az anyai hormonok „játéka” és a sok új feladat sokszor megterhelő lehet. Napirend és időmenedzseléssel támogatást kapsz a mindennapokhoz. Már azzal is javítható a gyermekeddel való kapcsolatod, sőt a mindennapok terhei is csökkenhetnek, ha átbeszéljük gyermeked jelenlegi fejlettségi szintjét és a várható következő lépcsőfokokat, vagy a lehetséges fejlesztő hatású játékokat, a kreatív és tudatos nevelési stratégiákat!

fontos neked az énidőnyerés anyaként, és a párkapcsolati időmenedzselés

A harmónia, az egyensúly életünk minden területén nagyon fontos. Hogyan őrizd meg a szerelmet, és az énidődet? A jó szokások kialakítása nem mindig olyan egyszerű feladat. Az a célom, hogy te és a családod is több boldog és feltöltődést szolgáló egyéni és közös pillanatot élhessen át, ezáltal te is elégedett és boldog lehess az anyaságod, a nőiességed és a munkád területén is. Bevált és remek praktikákkal tudlak segíteni téged ezen az úton!

megismernéd a gyermeked fejlődési lépcsőfokait

A gondozás, nevelés mellett vagy azzal szinte karöltve népszerű konzultációs téma a gyermek fejlődésével kapcsolatos aggódások átbeszélése. Napjainkban nagyon sokféle lehetősége van egy anyának utánajárni, hogy egy-egy adott életkorban mit kell már tudnia egy gyermeknek, viszont sokszor frusztráló lehet, hogy még nincs azon a szinten, mint a kortársai. Ez nem mindig gond, de a sokféle információ megzavarja a mindennapok szépségét. Épp ezért biztosítok én is konzultációt, ahol átbeszélhetjük, hogy gyermeked fejlődése optimális ütemben halad-e, hogyan lehetne támogatni a szükséges optimális fejlődését.

nevelési, gondozási kérdéseid vannak

Egyre önállóbb a gyermeked, vagy épp ellenkezőleg úgy érzed nem tud leválni rólad? Összezavar, és nehezen viseled a dackorszak, hiszti, testvérféltékenység témákat. Nem tudod, hogy hogyan kezeld a konfliktust, vagy hogyan ismerd fel a te, a párod vagy a gyermeked konfliktusmegoldási startégiáját, amiből így aztán nem tudsz előnyt kovácsolni? Nem tudod, hogyan nevelj boldog gyereket, hogy mindenkinek, de tényleg mindenkinek jól legyen? Akkor fordulj hozzám bizalommal, hogy a konzultációs alkalmak során segítsek nektek is megtalálni a legjobb megoldásokat.

Mi történik miután
jelentkeztél a konzultációra?

Ha megszületett benned a döntés, hogy milyen témában kérnél tőlem segítséget, tanácsot, és megrendeled a konzultációt, az alábbiakra számíthatsz:

1.

Vásárlás

A lenti megrendelőlapon tudod megvásárolni és kifizetni a konzultációt, a biztonságos kártyás vásárlással. Visszaigazoló levelélben küldöm el a számládat.

2.

Időpont foglalás

A sikeres tranzakció után, azonnal átirányítalak egy másik oldara, ahol hozzáférsz a naptárhoz, és foglalhatsz időpontot. Erről is kapsz majd emlékeztető leveleket.

3.

Online konzultáció

A rendszer automatikusan legenerálja, és elküldi számodra az online Zoom konzultáció linkjét, és az általad választott időpontban azon keresztül találkozunk.

Mennyibe kerül a konzultáció?

A 90 perces, online, konzultáció értéke 17.500 Ft!

Jelentkezés a konzultációra

Visszajelzések

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a "Boldog gyermeket nevelnék!" konzultáción?

Gyakran ismételt kérdések

A megrendeléskor küldök neked egy automatikus levelet, és ha nem sikerül időpontot foglalnod, akkor válaszlevélben írhatsz nekem, de keresni is fogunk téged, ha látjuk, hogy nem választottál még konzultációs időpontot. Meg fogjuk találni a megfelelő időpontot.

Az online konzultáció Zoom-on keresztül történik. A szoftvernek van alkalmazása szinte minden eszközre, de egy böngészőn keresztül is csatlakozhatsz, okostelefonon, tableten vagy számítógépen.

A biztonság kedvéért a jelentkezéskor küldök majd egy úmutatót, amiben bemutatom, hogy hogyan tudsz majd bejelentkezni a konzultációra.

Mindenkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, de kérlek, hogy ha ilyen lenne, amint tudod, jelezd nekem, hogy lehetőségem legyen másnak átadni a helyed. Azonban – tekintettel a sűrű jelentkezésekre – ha 24 órán belül mondod le az egyeztetett konzultációs alkalmat, az időpontod sajnos felszámításra kerül. Tehát arra biztatlak, hogy ne mondd le az alkalmat! Ha mégis úgy érzed, hogy ez elkerülhetetlen, akkor inkább bontsuk kétfelé a konzultációt, és az eredetileg megbeszélt időpontban kezdjük el a beszélgetést!

Természetesen van lehetőség személyes találkozásra is, a megkeresés fő témája szerint a Perinatális szaktanácsadás (offline) találkozó vagy az Integrált szülő-csecsemő/ kisgyermek konzultációt javaslom, kattins a linkekre és ismerd meg a részleteket.

Ha előfizetsz az Anya Tananyag Bázisra, ahol azonnal hozzáférést kapsz egy komplett tudástárhoz, valamint automatikusan részt vehetsz az “Anya lettem!” Iránytű Programban is, amihez külön nem jár konzultáció, de mint havi előfizető kedvezményes vásárlással, akár több alkalommal is kérhetsz “Boldog gyermeked nevelnék!” egyéni, online konzultációt, vagy részt vehetsz a “Magabiztos anya leszek!” 8 alkalmas mentorprogramban is.