Integrált szülő-csecsemő / kisgyermek konzultáció

2 alkalmas találkozások, amelyekre a szülő csecsemőjével vagy kisgyermekével (0-3 év) érkezik a képzett szakemberhez, ahol kora gyermekkori lelki egészség problémáinak feltárását és kezelését végezzük.

Hamar-Szelényi Éva

Több diplomás szülő-csecsemő/ kisgyermek konzulensként, várlak a személyes találkozásokra

ahol (szükség szerint társszakmák együttműködésével), a korai érzelmi- és viselkedésszabályozási problémák (regulációs zavarok), kapcsolati nehézségek és egyéb korai testi-lelki problémakörök helyreállítását célozzuk meg közös munka során. Általában 2-10 alkalom találkozunk, közösen a szülőkkel és a gyermekükkel.

Évi

Konzultálj velem, ha

Miben nyújt többet számodra egy személyes, minimum 2 alkalmas találkozás?

Két alkalomra minimum szükség van, hogy feltárjuk a problémát, edukáljak (tanítsak), és visszajelezést tudjatok adni nekem az elindult változásokról.

A szülő-gyermek együttes jelenléte a konzultáción az élesben megélt és problémás szituációra legjobban hasonlító helyzetet eredményezi, ami sokatmondó egy szakember számára.

Beleegyezésetekkel, alkalmanként segítségül hívjuk majd a családotok otthonában felvett (a problémát megmutató) videók közös elemzését, vagyis a videótréning szülőkkel módszerét.

A személyes figyelem, a meghallgatás segít, így jó konzultálni a baba-mama szakértővel

Forduljatok hozzám bizalommal, ha

látjátok, hogy gond van, és szeretnétek kikérni a szakember véleményét

aggódtok, és szeretnétek elkerülni a nagyobb bajt lehetőleg

egészségügyi szakember küld, mert nem találják a problémák okait

Cím

Hol találkozunk?

Hallihó Fejlesztő Központ
1013 Budapest Attila út 17.
(A Dózsa György tér és a Szarvas tér között)

Mi történik miután
jelentkeztél a konzultációra?

Ha megszületett benned a döntés, hogy milyen témában kérnél tőlem segítséget, tanácsot, és igényelted a most ingyenes konzultációt, az alábbiakra számíthatsz:

1.

Vásárlás

A lenti megrendelőlapon tudod megvásárolni és kifizetni a 2 db konzultációt. Biztonságos kártyás vásárlással. Visszaigazoló levelélben lesz a számlád.

2.

Időpont egyeztetés

A sikeres tranzakciót követően 1-2 munkanapon belül felkeresünk téged, hogy időpontot egyeztessünk, és megbeszéljük az első konzultáció idejét, helyét.

3.

Személyes találkozás

Az első találkozásra megbeszélt időpontban és helyszínen várlak majd téged a pároddal és gyereke(i)ddel. Ott egyeztetjük a továbbiakat.

Gyakran ismételt kérdések

Mivel a szülő-csecsemő/ kisgyermek konzultációkor is hozzáadlak a virtuális iskolám felületéhez, így szükséges az előre történő bankkártyás vásárlás, ettől, csak 1-1 esetben térünk el, de erről telefonon tudunk előzetesen egyeztetni, mivel minden időpont foglaláshoz szükséges előre egyeztetni. 
Amennyiben ezzel kapcsolatban szeretnél beszélni, írj nekünk, és feltétlenül add meg a telefonszámodat is.

A megrendeléskor megadott belföldi telefonszámodon, a rendelést követő 1-2 munkanapon belül felkeresünk, és tájékoztatunk a szabad időpontokról a Tanterra Pszichoterápiás Szakrendelőben (1027. Bp. Kapás u. 31. II. em. 19.; 19-es kapucsengő).

Általában igen, több alkalommal is fogunk keresni, sms-t hagyni, ha eleinte sikertelen a hívás, de ha külföldi számot adsz meg, vagy nem érünk el a belföldi telefonszámodon (vagy rossz számot adtál meg), akkor e-mailben keresünk, a 3. munkanaptól.
Ha esetleg itt sem kapunk választ tőled, akkor neved alapján megpróbálunk megtalálni a közösségi felületeken, ha ezután sem érünk el, és te sem jelentkezel 3 hónapontúl, akkor  sajnos – találkozás nélkül – a  konzultáció felszámolásra kerül. Azért nagyon bízom benne, hogy ilyenre nem kerül sor, te is felelősségteljesen rendeled meg a konzultációt, és azon leszel, hogy egyeztethessünk, találkozhassunk. 

Ha mindketten mindent meg fogunk tenni azért, hogy találjunk közös időpontot, akkor sikerülni fog. 

Természetesen, de ebben az esetben is nektek kell Magyarországra a budapesti helyszíneim egyikére érkeznetek a megbeszélt időpontban.

Mindenkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, de kérlek, hogy ha ilyen lenne, amint tudod, jelezd nekem, hogy lehetőségem legyen másnak átadni a helyed. Azonban – tekintettel a sűrű jelentkezésekre – ha 24 órán belül mondod le az egyeztetett konzultációs alkalmat, az időpontod sajnos felszámításra kerül. Tehát arra biztatlak, hogy ne mondd le az alkalmat! Ha mégis úgy érzed, hogy ez elkerülhetetlen, akkor vagy a 2 alkalommal maradunk hosszabban (ha ez nem ütközik más, már rögzített konzultációval) vagy 3 alkalomra is bonthatjuk a konzultációkat, így az első alkalom  találkozunk, ahogy megbeszéltük, de nem maradunk 1,5 órát.

Az integrált szülő-csecsemő/ kisgyermek konzultáción etetheted, altathatod a gyermekedet, ha eközben lehetőségünk van érdemben megtartani a konzultációt, illetve sokszor pont hogy ilyenkor tudom legjobban felmérni azt a kapcsolatot vagy problémát, ami a megoldás felé is vezethet. 

Az integrált szülő-csecsemő/ kisgyermek konzultációt online térben nem tartható meg. Ha nem szeretnél személyes találkozást, akkor nem ebben a formában tudok neked segíteni.

Az Integrált szülő- csecsemő/kisgyermek konzultáció eleve csak 2 alkalmas turnusban rendelhető meg, így ha kettőnél több találkozó válik szükségessé, akkor az első kettő után minden további kedvezményesen kérhető majd. 

Mennyibe kerül a 2 alkalmas konzultáció?

Az integrált szülő-csecsemő/ kisgyermek konzultáció ára 2 x 18.500 Ft,
amelyet egybe, előre tudsz rendezni.

Jelentkezés a konzultációra

Visszajelzések

Mit mondanak azok, akik már részt vettek az Integrált szülő- csecsemő / kisgyermek konzultáción?