Perinatális szaktanácsadás

Találkozz a születés körül tevékenykedő szakemberrel, akár babaprojektben vagy, akár már babát vársz, vagy már meg is érkezett a gyermeked, és kérdéseid, aggódásaid vannak, amit személyes, élő találkozással, akár a pároddal együtt közösen szeretnél átbeszélni a szakértővel. 

Hamar-Szelényi Éva

Perinatális (születés körüli) szakemberként, baba-mama szakértőként arra tettem fel az életemet, hogy segítsek a nőkek az anyává válás majd az anyaság, gyereknevelés, időnyerés útján.

Segíteni tudlak az első gondolattól, amikor már vágysz a babára, de még minden bizonytalan, egészen a babád első 3-4 évéig. Egy biztos pont leszek az életedben, aki nemcsak lelkileg támogat, de szakmailag megalapozott, gyakorlott és széleskörű tudástárat is felkínál neked.

Évi

Beszélj a baba-mama szakértővel, hogy választ kapj a kérdéseidre. Babaprojekt konzultáció. Babát várok konzultáció. Kisbabám született konzultáció Gyereket akarok konzultáció

Találkozz velem, ha...

Miben nyújt többet számodra egy (offline) szaktanácsadás?

A személyes figyelem, a meghallgatás segít, így jó konzultálni a baba-mama szakértővel

Perinatális szaktanácsadásra várlak, ha

babaprojekt alatt aggódsz valamiért

várandósság alatt vannak kérdéseid

megérkezett a kisbabád

pároddal együtt szeretnél jönni

Cím

Hol találkozunk?

Hallihó Fejlesztő Központ
1013 Budapest, Attila út 17.
fszt 1.; 11-es kapucsengő

Mi történik miután
jelentkeztél a konzultációra?

Ha megszületett benned a döntés, hogy milyen témában kérnél tőlem segítséget, tanácsot, és igényelted a most ingyenes konzultációt, az alábbiakra számíthatsz:

1.

Vásárlás

A megrendelőűrlapon tudod megvásárolni és kifizetni a szaktanácsadást. Biztonságos kártyás vásárlással, visszaigazoló levelélben lesz a számlád.

2.

Időpont egyeztetés

A sikeres tranzakciót követően 1-2 munkanapon belül felkeresünk téged időpontot egyeztés miatt.

3.

Személyes találkozás

A megbeszélt időpontban, 90 perces szaktanácsadáson vehetsz részt, amire akár a pároddal együtt is érkezhettek.

Mennyibe kerül a perinatális szaktanácsadás?

A személyes találkozó ára 22.000 Ft.

Jelentkezés a tanácsadásra

Visszajelzések

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a Perinatális szaktanácsadáson?

Gyakran ismételt kérdések

Amennyiben helyszínen rendeznéd a szolgáltatás díját, úgy sajnos nem tudlak automatikusan hozzádadni az Anya Tananyag Bázis (Viruális iskolám) privát hasznos írásaihoz és podcast-jaihoz, ezért bíztatlak, hogy rendezd előre, online, biztonságos kártyás vásárlással a tanácsadás díját. 
Amennyiben mégis készpénzes fizetést választanál, jelenkezz írásban, a kapcsolat menüpont alatt, írd le a megkeresés okát és add meg a telefonszámodat az időpont egyeztetéshez.

A megrendeléskor megadott belföldi telefonszámodon, a rendelést követő 1-2 munkanapon belül felkeresünk az időpontot egyeztetése miatt.

Igen, általában telefonon egyeztetjük az időpontot, de ne aggódj, nem vagyunk nyomulós telefonálgatók! 😊 Ha elsőre nem érünk el, ne csüggedj, háromszor is próbálkozunk, de nem fogjuk túlhajszolni a dolgot. Ha még így sem sikerül, elküldünk egy barátságos sms-t, és várjuk a visszahívásodat.

Ha esetleg nem tudunk telefonon beszélni, mert például külföldi  vagy rossz számot adtál meg, akkor e-mailben is felvesszük veled a kapcsolatot, legkésőbb a harmadik munkanaptól.

Ha nem érünk el, a jeletkezésed után 1 héttel később még egyszer telefonon / e-mailben keresni fogunk, ha ezután sem sikerül egyeztetnünk időpontot, és te sem jelentkezel három hónapig, akkor sajnos – de remélhetőleg sosem kerül sor ilyenre – a szaktanácsadás felszámolásra kerül. Bízunk benne, hogy te is ugyanúgy várod már a találkozót, mint mi, és örömmel egyeztetünk mielőbb egy időpontot! 😊

Nem kell aggódnod, mindent megteszünk azért, hogy megtaláljuk a közös időpontot, amikor mindannyian kényelmesen részt vehetünk a találkozón. 🤝 Ha mégis nehéznek tűnne az egyeztetés, ne add fel, van más lehetőség is.

Egyik opció, hogy online találkozunk, bár nyilvánvalóan nem ugyanaz, mint személyesen, de így is hatékonyan dolgozhatunk együtt. 👩‍💻

Másik lehetőség, hogy az eredetileg tervezett 1,5 órás találkozót két részre bontjuk, és 2×45 perces találkozót egyeztetünk, amelyeket különböző napokon tarthatunk meg. Így még mindig ugyanazt az értékes időt tölthetjük együtt, csak rugalmasabban az időbeosztásodhoz igazodva. 😊

Abszolút! Nagyon örülök, hogy érdeklődsz a szolgáltatásom iránt, akkor is, ha külföldön tartózkodsz. 😊

Amennyiben személyes találkozót szeretnél, akkor a Budapesten, budai magánrendelőmbe kell érkezned a megbeszélt időpontban, de ne aggódj, ha ez nem megoldható a távolság vagy más okok miatt, akkor online konzultációt is választhatsz, ami szintén hatékony és hasznos lehet.

Így a kényelmes otthonodból vagy bárhol a világon részt vehetsz a tanácsadásban.

Az online lehetőség is nagyszerű választás, amennyiben a személyes találkozó nehezen megvalósítható, ebben az esetben írd ezt meg nekünk a kapcsolati űrlapon. 😊

Abszolút! Nagyon örülök, hogy érdeklődsz a szolgáltatásom iránt, akkor is, ha külföldön tartózkodsz. 😊

Amennyiben személyes találkozót szeretnél, akkor Budapesten, budai magánrendelőmbe kell érkezned a megbeszélt időpontban, de ne aggódj, ha ez nem megoldható a távolság vagy más okok miatt, akkor online konzultációt is választhatsz, ami szintén hatékony és hasznos lehet. Így a kényelmes otthonodból vagy bárhol a világon részt vehetsz a tanácsadásban. Az online lehetőség is nagyszerű választás, amennyiben a személyes találkozó nehezen megvalósítható, ebben az esetben írd ezt meg nekünk a kapcsolati űrlapon. 😊

Mindenkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, de kérlek, hogy ha ilyen lenne, amint tudod, jelezd nekem, hogy lehetőségem legyen másnak átadni a helyed. Azonban – tekintettel a sűrű jelentkezésekre – ha 24 órán belül mondod le az egyeztetett konzultációs alkalmat, az időpontod sajnos felszámításra kerül. Tehát arra biztatlak, hogy ne mondd le az alkalmat! Ha mégis úgy érzed, hogy ez elkerülhetetlen, akkor inkább bontsuk időben kétfelé a tanácsadást, és az eredetileg megbeszélt időpontban kezdjük el a beszélgetést!

Telefonos tanácsadásra nincs lehetőség. Amennyiben eleve jobban tetszik, vagy könnyebb megoldani az online találkozót, akkor válasd a honlapon keresztül azt amelyikre szükséged van.

Amennyiben már perinatális szaktanácsadásra jelentkeztél, de mégis online szeretnéd, akkor az időpont egyeztetéskor jelezd ezt felém, és megbeszéljük. 

Amennyiben felkeresésed problémája az Integrált szülő-csecsemő/ kisgyermek konzultációs szolgáltatásba sorolható, akkor választhatod azt a 2 alkalmas konzultációt. Vagy legyél Anya Tananyag Bázis előfizetős, és ezesetben kedvezményesen vehetsz részt a szeméyes tanácsadáson is.