Kis türelmedet kérem, még nem tudsz jelentkezni a workshopra, de addig is

iratkozz fel a hozzám, és értesítelek, amint ismét elindul a jelentkezés!

Szükséges és felesleges eszközök a baba körül Workshop


„Mintha egy baba-mama szakértővel mennél vásárolni!”

Online program várandós kismamáknak, hogy szakértői segítséggel közösen készítsük el a babakelengye listádat, így időt, pénzt és energiát spórolhatsz.
Ráadásul a babagondozási kérdéseidre is választ kaphatsz a találkozón.

A workshop végére tudni fogod:

Lesz egy kész listád, ami tudatosan megtervezett, szakértői segítséggel állítod össze.

Tudni fogod, hogy mire lesz biztosan szükséged neked és a gyermekednek, és mire nem.

A tanult 4 szempont alapján állítod majd össze a jövőben is a beszerzendő dolgokat.

Lesz egy plusz különleges listád is a speciálisabb dolgokról, ami csak SOS-ben kellhet.

Ki tartja a workshopot?

Hamar-Szelényi Éva, perinatális szaktanácsadó,  baba-mama szakértő

Ezt a Workshopot azok az elsőgyerekes nők és párok ihlették, akik a babavárás alatt kérték ki aggódva a tanácsomat, hogy melyik a jó babaruha, babakocsi, babaágy, hordozó, orr-szívó, babakád, babacipő stb, és egyáltalán ezeket mikor kell beszerezni, leváltani, mert ők teljesen eveszetett és bosszantóan kezdők e téren.
Ráadásul egy sor egymásnak ellentmondó infócunami zúdult rájuk minden téren, hogy néhány felkapott babaajándék (mint például a rugóshinta, a babycomp, a pihenőszék stb.) ártamas a baba egészséges fejlődésére. 
Tudatos pénzköltés miatt is jól fog jönni ez a Workshop nektek, hiszen, bizonyára te is tudod, hogy az új családtaggal egy sor új kiadást is borítékolhattok.

Évi

Ez a workshop neked szól, ha...

Magabiztosan, szakértői segítséggel terveznéd meg a babakelengye listádat, mert nem akarsz ártani a gyerekednek, és nem tudod, hogy mi az, ami tényleg újonnan kellhet majd neki.

Félsz, hogy kifelejtesz valami fontosat a listáról, ami így nem lesz kéznél, ha szükség lesz rá.

Ha szeretnél kiszámítható, tervezhető kiadásokat, és elkerülnéd a fölösleges váratlan anyagi terheket, amik megszorongathatják a családi költségvetést.

A szeretnéd elkerülni a tanulópénz megfizetését haszontalan vagy rosszminőségű termékek fölösleges megvásárlásával.

Ha fontos számodra, hogy mire mennyit költesz és törekszel a legjobb ár-érték arányú termékek beszerzésére.

Természetes, hogy mindent meganál a gyermekednek, de valóban rá kell költeni a világ összes pénzét?

Ezért jobb, ha

szakértői segítséggel állítod össze a listádat, úgy mintha egy baba-mama szakértő menne el veled vásárolni, és közben megismerheted a babagondozás kis titkait.

egy jól átgondolt lista alapján szerezd be a valóban szükséges és jó ár-érték arányú tételeket a kisbabád és saját magad számára is.

megtudod, mikor mire lesz szükségetek, így nem szükséges egyszerre beszerezni mindent, így megkíméled ezzel is a családi költségvetést.

Milyen további előnyei lehetnek majd számodra,
ha résztveszel a programon?

Időt nyerhetsz

Rengeteg időbe telik kitapasztalni, végiggondolni, mire is lesz szükségetek valójában. Töltsd ezt az időt hasznosabb dolgokkal, élvezetes, stresszmentes babavárással, énidőnyeréssel.

Környezetvédelem

Ha tudatosabb vásárlóvá válsz, és kevesebb felesleges dolgot veszel meg, akkor ezzel is óvod a Földet, hiszen a kereslet-kínálat alapján működik a világ.

Választ kapsz a kérdéseidre

Ahogy megalkotjuk a babakelengye listádat, úgy egyúttal interaktív keretek között felteheted kérdéseid, felvetéseid, amire szakértői választ kaphatsz.

Bónusz tananyagok

Minden résztvevő bónuszként megkapja a Szelényi Anya Akadémia virtuális iskolájának a Workshophoz kapcsolódó online tananyagjait, gyakorlati útmutatóit, podcastjeit.

Hogy zajlik a program?

Online workshop jellemzői:

a program a Zoom nevű online videókonferencia-beszélgetésen keresztül történik

szinte bármilyen internetképes eszközről használható

előadás és beszélgetés, kényelmes és praktikus megoldás

megadott időpontban, de akár külföldről is csatlakozhatsz

limitált létszám, belsőséges, személyes hangulat

Bónuszok a Workshop mellé:

Munkafüzetek és chechklistek

Biztosítok számodra PDF alapú letölthető tervezőt és checklistet, hogy könnyebb legyen számodra a tervezés.

Kapcsolódó online tananyagok

Ha részt veszel a programon, örök hozzáférést kapsz a kapcsolódó tananyagokhoz a Szeményi Anya Akadémia virtuális iskolájában.

Visszanézhető felvétel a programról

Az workshop tartalma rögzítésre kerül, így később is visszanézheted, hogy jobban feldolgozhasd az anyagot.

Hogy tudok résztvenni az online workshoppon?

Ha megszületett benned a döntés, hogy részt vennél egy ilyen workshop-on, akkor ez lesz a menetrend.

1.

Válaszd időpontot!

Szombat délelőtti vagy csütörtök délutáni időpontok közül válaszd ki, ami számodra szimpatikus, majd lépj tovább a megfelelő űrlaphoz.

2.

Vásárlással regisztrálj!

Egyszerűen és kényelmesen megveheted részvételed a programra, biztonságos kártyás vásárlással biztosíthatod be a helyedet.

3.

Nézd meg az e-mailedet!

Az egyedi, személyre szóló belépődet a virtuális iskolába, a Zoom linket, valamint a kapcsolodó anyagokat (munkafüzetet) levélben küldöm.

3.

Találkozunk a workshopon!

Azon a napon, amikorra regisztráltad a részvételed a Workshopra, online találkozunk. Fogok még emlékeztető e-maileket is írni róla.

Szükséges és felesleges eszközök
a baba körül - workshop

A Workshop segítségével...

Tapasztalt baba-mama szakértő segítségével állíthatod össze a babakelengye listád.

Tudni fogod azt is, hogy mit kérj ajándékba, mi az, amit te akarsz kiválasztani, és honnan mit szerezz be, ha SOS-ben szükségetek lenne rá.

Elkerülheted a véget nem érő utánajárást, miből mit érdemes beszerezni és mit nem.

Szakszerű és hiteles választ kaphatsz olyan kérdésekre, amik benned vannak, vagy eddig mindenki mástól más és más választ kaptál rájuk.

Megspórolhatod az itt megszerzett tudásnak köszönhetően akár a workshop árának többszörösét.

HELYSZÍN:

Online (Zoom)

Ez a workshop interaktív módon lehetővé teszi, a babakelengye lista tudatos és észszerű megtervezését, törekedve arra, hogy a legjobb ár értékű, a valóban szükséges tételek kerüljenek fel rá időarányosan.

Ha szeretnéd tudatosan összeállítani a listád baba-mama szakértő segítségével és a legjobbat szeretnéd gyermekednek, itt a helyed!

Mikor találozzunk?

Válaszd ki, hogy melyik workshop alkalomra jönnél, és kattints rá a jelentkezéshez.

Írd be a naptáradba az időpontot, és ha szeretnéd, hogy elsőként neked szóljak, amikortól már lehet jelentkezni a limitált létszámú Workshopra, akkor írj egy üzenetet ezzel kapcsolatban: ITT

ÁRA: 19 500 Ft

A személyességre és a kellő odafigyelésre való tekintettel a helyek limitáltak!

Gyakran ismételt kérdések

A mostani gazdasági helyzetben tudom és én is tapasztalom, hogy minden egyes forintnak megvan a helye és nem mindegy, hogy az ember mire költ. Szeretném a programot mindenki számára elérhető és megfizethető áron kínálni, úgy, hogy az mégis rengeteg értéket, segítséget és spórolási, megtakarítási, segítséget nyújtson.

Az online konzultáció Zoom-on keresztül történik. A szoftvernek van alkalmazása szinte minden eszközre (okostelefonra, tabletre vagy számítógépre), de akár külön program telepítése nélkül, egy böngészőn keresztül is csatlakozhatsz.

A biztonság kedvéért a jelentkezéskor küldök majd egy úmutatót, amiben bemutatom, hogy hogyan tudsz majd bejelentkezni a programra.

Mindenkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, de kérlek, hogy ha ilyen lenne, amint tudod, jelezd nekem, hogy lehetőségem legyen másnak átadni a helyed.

A program a személyesség miatt limitált létszámban indul mindig.

Azonban – tekintettel a sűrű jelentkezésekre – ha 72 órán belül mondod le az egyeztetett konzultációs alkalmat, az időpontod sajnos felszámításra kerül, de a workshop felvételét és a bónuszokat ugyan úgy megkapod. 

Tehát arra biztatlak, hogy ne mondd le a programot! Ha mégis úgy érzed, hogy ez elkerülhetetlen, akkor 72 órán belül mondd le, és átregisztrállak egy másik turnusba. 

Örülök, hogy idáig legörgettél!

Ez azt jelenti, hogy aktívan érdeklődsz a program iránt. Remélem, hamarosan találkozunk a workshoppon, és nem maradt benned megválaszolatlan kérdés, amennyiben mégis, akkor írd nekem.