Szuper! Hamarosan találkozunk!

Keresni foglak, hogy időpontot egyeztessünk!

Hamar-Szelényi Éva

Személyes üzenet

Gratulálok, remek döntést hoztál!
Ha ezeket a sorokat olvasod, azt jelenti, hogy hamarosan találkozunk. Hogy pontosan mikor, azügyben keresni fogunk téged 1-2 munkanapon belül, és egyeztetünk időpontot, addig is elküldtem neked e-mailben a számlát tartalmazó leveleket. S amíg nem találkozunk, addig is azt javaslom, hogy nézd meg közösségimédia oldalaim, mert ott is hasznos tartalmakat találsz.

Évi

Ha még nem tetted:

Csatlakozz a Szelényi Anya Akadémia Közösséghez!

Ez egy Privát Facebook Csoport kizárólag a Szelényi Anya Akadémia útmutatóit, tananyagait, tréningjeit, és szolgáltatásait igénylőknek szakértői előadásokra, meetingekre számíthatsz!

További instrukciók:

Ezt még tedd meg, hogy a leveleim biztosan megkapd:

Még egy FONTOS dolog, ahhoz, hogy ez mind eljusson hozzád:
a következőket javaslom Neked:

A tőlem kapott e-maileket jelöld kérlek meg biztonságosnak az e-mail fiókodban. Hogy semmiképpen ne kerüljön a SPAM-ek közé. Ennek a beállítása az általad használt levelező függvénye:

  • Gmail fiók esetén: a kereső sáv jobb oldalán látható kis nyílra kattintva lenyílik egy ablak, írd be a feladó mezőbe: evi@szelenyiakademia.hu és utána az ablak alsó részén a Szűrő keresésére kattintani, a megjelenő felsorolásból a „Soha ne legyen spam”-et kell bepipálni, és a Szűrő létrehozására kattintani az alján.
 
  • Freemail esetén: Nyiss meg egy evi@szelenyiakademia.hu e-mail címről érkező levelem, és a felső sorban pipáld be: Nem spam.
 
  • Hotmail vagy Outlook esetén: fiók jobb felső sarkában a fogaskerék ikonra kattintani, a lenyíló ablakban a Beállítások menüpontot választani, Megbízható feladók feliratra kattintva beírni az evi@szelenyiakademia.hu email címet, + jelre kattintani, majd Mentés.