Párkapcsolati fókuszú szülésfelkészítő

Változtatni fog a kettőtök kapcsolatán a baba születése és a vele töltött első időszak?

A páros szülésfelkészítő konzultáció segít, hogy a kapcsolatotok a babavárás időszakában és gyermeketek érkezése után is tartós és szilárd maradjon.

Manapság már teljesen megszokott, hogy a leendő apa aktív szerepet kap a babavárás időszakában, és szinte elvárás is, hogy támogassa, kísérje a nőt a szülésre. Mégis ezzel egy sor kérdés, és aggódás lehet bennetek is.

Konzultáljatok velem párként, ha...

Miben más ez, mint a hagyományos szülésfelkészítők?

Forduljatok hozzám bátran, ha

féltek, hogy minden megváltozik

Ha sokaktól azt hallottátok, hogy az a férj, aki a szülésen részt vett, már máshogy nézett a feleségére, és megváltozott az intim kapcsolatuk, és most ti is bizonytalanok vagytok, hogy mi lenne a legjobb, hiszen mindig is egymás támaszai voltatok, együtt akarjátok a nagy pillanatokat is megélni, de a negatív változásokat el akarjátok kerülni.

aggódtok, hogy már semmi nem lesz ugyanolyan

A babagondozás, gyereknevelés a te barátaid, szüleid kapcsolatát is megváltoztatta, félsz, hogy veletek is ez lesz. Szeretnétek biztosabban látni, hogyan vészelhetitek ti át az esetleges nehézségeket, hogyan juthattok majd közös nevezőre a gyereknevelés kérdéseiben is.

szeretnétek megőrizni a harmonikus párkapcsolatotokat a szülés után is

Szeretnétek egy boldog családot! Sok közös önfeledt időtöltést! Szeretnétek, ha mindig mindent meg tudnátok egymással beszélni, ha kapnátok egy biztos stratégiát arra, hogy hogyan tudjátok őszintén - sértődés- és veszekedésmentesen - feltárni a saját és a másik érzéseit, gondolatait 1-1 fontos kérdés kapcsán.

Mit kell tudnod még rólam?

Hamar-Szelényi Éva vagyok, baba-mama szakértő, férjemmel 2 fiút nevelünk.

A Szelényi Anya Akadémia megálmodója, baba-mama szakértő, kommunikációs szakember, perinatális szaktanácsadó, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens vagyok. A konzultációs alkalmon közösen dolgozunk azért, hogy párkapcsolatotok kiállja a gyermeketek születésével járó próbát, és hosszan tartó, harmonikus maradjon azután is.

Évi

Mennyibe kerül a konzultáció?

Online konzultáció

A 90 perces, online konzultáció
ára 17.500 Ft!

Személyes találkozó

2 alkalmas, személyes találkozó
a Budapesten, budai magánrendelőmben

44.000 Ft helyett
35.000 Ft