Párkapcsolati fókuszú szülésfelkészítés
online konzultáció

Már csak egy lépésre vagy attól, hogy konzultáljunk!

Mit tegyél most?

  • Add meg az adataidat: figyelj az adataid pontosságára, mert eszerint állítjuk ki a számlát, és ide küldünk minden fontos információt a konzultációról. Jelöld a hozzájárulásaidat is.
  • Írd be a kuponkódot, ha rendelkezel kuponkóddal, írd be, majd kattints a beváltás gombra a kedvezmény érvényesítéséhez.
  • Kattints a „Megrendelem…” gombra, hogy átírányítson a rendszer a OTP SimplePay, biztonságos fizetési felületére, ahol megteheted a kártyás vásárlást.

Mit csinálj a megrendelés után?

  • Nézd meg az e-mailed: a sikeres tranzakciót követően e-mailben küldöm el a számládat és a legfontosatt információkat a konzultációról.
  • Ha valamiért nem kapnál levelet(pl. elírtad a címed) Szükségesetén az ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll. Keress minket munkaidőben a +36303552099 számon vagy evi@szelenyiakademia.hu e-mail címen.

Remélem, hogy minden világos, és ne feledd, az ígért garanciák melletted állnak, csak azzal veszítesz, ha nem kéred ezt a segítséget!

Mi történik miután
megrendelted a konzultációt?

Ha megszületett benned a döntés, hogy pároddal közösen részt vennétek ezen a Magyarországon még egyedi konzultáción, az alábbiakra számíthatsz:

1.

Vásárlás

A Megrendelem gombra kattintva, biztonságos kártyás vásárlással megvásárlod a konzultációt. Visszaigazoló levelélben küldöm el a számládat és a fontos infókat.

2.

Időpont foglalás

A sikeres tranzakció után, azonnal átirányítalak egy másik oldara, ahol hozzáférsz a naptárhoz, és foglalhatsz időpontot. Erről is kapsz majd emlékeztető leveleket.

3.

Online konzultáció

A rendszer automatikusan legenerálja, és elküldi számodra az online Zoom konzultáció linkjét, és az általad választott időpontban azon keresztül találkozunk.

Gyakran ismételt kérdések

A megrendeléskor küldök neked egy automatikus levelet, és ha nem sikerül időpontot foglalnotok, akkor válaszlevélben írhatsz nekem, de keresni is fogunk téged, ha látjuk, hogy nem választottatok még konzultációs időpontot. Meg fogjuk találni a megfelelő megoldást!

Az online konzultáció Zoom-on keresztül történik. A szoftvernek van alkalmazása szinte minden eszközre, de egy böngészőn keresztül is csatlakozhatsz, okostelefonon, tableten vagy számítógépen.

A biztonság kedvéért a jelentkezéskor küldök majd egy úmutatót, amiben bemutatom, hogy hogyan tudsz majd bejelentkezni a konzultációra.

Csak arra figyeljetek, hogy mindketten egyszerre látszódjatok  majd a videóchaten.

Ebben az esetben sajnos nem beszélhetünk párkapcsolati fokuszú szülésfelkészítésről, mert ahhoz szükséges mindkettőtök teljes körű jelenléte.
Azonban a „Babát várok”  online konzultáción  tudunk beszélni, ilyenkor csakis a te oldaladról vizsgáljuk meg a babavárás hozta gondolatokat, félelmeket, aggódásokat.

Mindenkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, de kérlek titeket, hogy ha ilyen lenne, amint tudjátok, jelezzétek nekem, hogy lehetőségem legyen másnak átadni a helyeteket. Azonban – tekintettel a sűrű jelentkezésekre – ha 24 órán belül mondjátok le az egyeztetett konzultációs alkalmat, az időpontotok sajnos felszámításra kerül. Tehát arra biztatlak titeket, hogy ne monddjátok le az alkalmat! Ha mégis úgy érzitek, hogy ez elkerülhetetlen, akkor inkább bontsuk kétfelé a konzultációt, és az eredetileg megbeszélt időpontban kezdjük el a beszélgetést!

Van több alkalmas mentorprogramom, melyben több alkalmas konzultáción is  részt veszel, ráadásul a virtuális iskolám felületén többféle tananyaggal  is segítelek a teljes várandósságod alatt. 

Természetesen van lehetőség személyes találkozásra is, amikor élőben mindketten részt vesztek ezen a felkészítőn, erre jelentkezni ezen a felületen tudsz

2023 © Copyright – Szelényi Anya Akadémia – Minden jog fenntartva! A böngészés és bankkártyás fizetés biztonságát SSL védelem garantálja! – Dizájn és kivitelezés:  Wise expert