„Kiegyensúlyozott kismama leszek!”
Mentorprogram

Már csak egy lépésre vagy attól, hogy a mentorod legyek a
várandós Kisokos VIP csomag keretén belül

3...2....1...éééééssss
már csak egy lépés van hátra, hogy azonnal hozzáférj 85%

Mit tegyél most?

  • Írd be a kuponkódot, ha rendelkezel kuponkóddal, írd be, majd kattints a beváltás gombra a kedvezmény érvényesítéséhez.
  • Add meg az adataidat: figyelj az adataid pontosságára, mert eszerint állítjuk ki a számlát.
  • Ellenőrizd 2x is az e-mail címedet: Gyakran használt, nem telített e-mail címet adjál meg, és ellenőrizd le, hogy biztosan jól írtad-e be a címet, mivel ide küldünk minden fontos információt a programról.
  • Jelöld a hozzájárulásaidat is: csak akkor tudok feldolgozást és haladást támogató leveleket küldeni neked, ha mindent bepipálsz. (Ha minden infót megkaptál, később  egy kattintással a levelek alján leíratkozhatsz!)
  • Kattints a „Megrendelem…” gombra, hogy átírányítson a rendszer a OTP SimplePay, biztonságos fizetési felületére, ahol megteheted a kártyás vásárlást.

Mit csinálj a megrendelés után?

  • Nézd meg az e-mailed: a sikeres tranzakciót követően e-mailben küldöm el a számládat és a kért anyagok elérésének információit is.
  • Ha valamiért nem kapnál levelet(pl. elírtad a címed) Szükségesetén az ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll.
    Keress minket munkaidőben a +36/ 30/609-1466 számon vagy evi[kukac]szelenyiakademia[pont]hu e-mail címen.

Remélem, hogy minden világos, és ne feledd, az ígért garanciák melletted állnak, csak azzal veszítesz, ha nem kéred ezt a mentorálást!

Vásárlásod folyamatábrája

1.

Vásárlás

A Megrendelem gombra kattintva, biztonságos kártyás vásárlással megvásárlod a mentorprogramot.

2.

Infók a levélben

A tranzakciót visszaigazoló levélben találod majd a számlád, az oktatási felület linkjét.

3.

Virtuális iskola

Bárhonnan, bármikor beléphetsz majd tananyagokhoz. Meghallgathatod, olvashatod őket.

4.

Időpont foglalás

Levélben küldöm azt a linket, ahol hozzáférsz a naptárhoz, és azon a linken keresztül választhatsz és foglalhatsz online konzultációs időpontot hozzám.

5.

Online konzultáció

A rendszer automatikusan legenerálja, és elküldi számodra az online Zoom konzultáció linkjét, és az általad választott időpontban azon keresztül találkozunk.

6.

Feldolgozást segítő levelek

Egy információ sem fog elveszni, mindenről külön levelet is küldök, segítek feldolgozni a kapott anyagokat, amennyiben (eDm-et) kéred.

Van még kérdésed, ami miatt most azonnal még nem szeretnél  hozzájutni ehhez a tudáshoz és a mentorprogramhoz?

Az elérhetőségeinken gyorsan választ kaphatsz a megrendeléssel, tananyaggal, mentorálással kapcsolatban is, neked csak kérdezned kell.

Te is ezeket kérdeznéd?

Olvasd el a hozzánk gyakran befutó kérdésekre adott válaszainkat!

Internetkapcsolattal asztali gépről, mobilról, Ipad-ről, tabletről is elérheted a tananyagokat, hanganyagokat, térningeket, infografikákat. A Szelényi Anya Akadémia – Virtuális iskola – sokak által kimondottan anyabarát felület.

Vásárlást követően  szinte azonnal megkapod, e-mailben a belépésre jogosító jelszavadat és felhasználó nevedet. Javaslom, hogy azonnal lépj be minden eszközödről, mentsd el a belépési adatokat, így valóban azonnal, bármikor, bárhonnan el fogod érni az információkat, amire szükséged van. 

A meglepetés anyagokat, bónuszokat a feldolgozott tananyagod utolsó részében külön kiemelve fogod megtalálni, de e-mailben is elküldöm neked ezeket az információkat.

Egyszeri vásárlással örök hozzáférést kapsz a tananyagokhoz, és a Szelényi Anya Akadémia egyéb extra tartalmaihoz, ami a megrendelésed mellé jár.

Nem csak a fairplay érdekében kérem, hogy ne oszd meg mással a belépési adataidat, hanem azért is, mert a rendszer figyeli a felhasználói IP címeket, és ha észleli, hogy túl sok eszközről léptél be, akkor letilthatja a felhasználói fiókodat. (Természetesen arra van lehetőséged, hogy a saját asztali számítógépedről, mobilodról, tabletedről (és két további eszközről) belépj a virtuális iskolába.

2023 © Copyright – Szelényi Anya Akadémia – Minden jog fenntartva! A böngészés és bankkártyás fizetés biztonságát SSL védelem garantálja! – Dizájn és kivitelezés:  Wise expert