"Kisbabám született!" konzultáció kisgyerekes anyáknak

Épp hogy csak megszületett, vagy már nagyobacska a babád? Petinatális szakemberként segítségedre lehetek már az első kisbabás napoktól kezdve is, hogy ne csak túléld, hanem boldogan megéld az első időszakot is.

Hamar-Szelényi Éva

Baba-mama szakértőként, perinatális (szülés körüli) szakemberként segíteni tudlak eligazodni az információk rengetegében, a nagy fejtörést okozó kérdések megválaszolásában, az aggodalmaid, félelmeid leküzdésében

A baba születése utáni időszak nem olyan, mint vártad. Mehetnek a dolgok jobban és rosszabbul is, mint számítottál rá, és mindkettő felvethet benned kérdéseket, van amire nem találod a választ? Vagy éppen túl sok és egymásnak ellentmondó tanácsokat kapsz? Konzultáljunk, hogy hiteles, bizonyított segítséget, információkat kaphass.

Évi

Konzultálj velem, ha...

Miben nyújt többet számodra egy személyes neked kialakított segítség?

A személyes figyelem, a meghallgatás segít, így jó konzultálni a baba-mama szakértővel

Amikben segíteni tudok neked

Mi történik miután
jelentkeztél a konzultációra?

Ha megszületett benned a döntés, hogy milyen témában kérnél tőlem segítséget, tanácsot, és megrendeled a konzultációt, az alábbiakra számíthatsz:

1.

Vásárlás

A lenti megrendelőlapon tudod megvásárolni és kifizetni a konzultációt, a biztonságos kártyás vásárlással. Visszaigazoló levelélben küldöm el a számládat.

2.

Időpont foglalás

A sikeres tranzakció után, azonnal átirányítalak egy másik oldara, ahol hozzáférsz a naptárhoz, és foglalhatsz időpontot. Erről is kapsz majd emlékeztető leveleket.

3.

Online konzultáció

A rendszer automatikusan legenerálja, és elküldi számodra az online Zoom konzultáció linkjét, és az általad választott időpontban azon keresztül találkozunk.

Mennyibe kerül a konzultáció?

A 90 perces, online konzultáció ára 17.500 Ft!

Jelentkezés a konzultációra

Visszajelzések

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a "Kisbabám született!" konzultáción?

Gyakran ismételt kérdések

A megrendeléskor küldök neked egy automatikus levelet, és ha nem sikerül időpontot foglalnod, akkor válaszlevélben írhatsz nekem, de keresni is fogunk téged, ha látjuk, hogy nem választottál még konzultációs időpontot. Meg fogjuk találni a megfelelő időpontot.

Az online konzultáció Zoom-on keresztül történik. A szoftvernek van alkalmazása szinte minden eszközre, de egy böngészőn keresztül is csatlakozhatsz, okostelefonon, tableten vagy számítógépen.

A biztonság kedvéért a jelentkezéskor küldök majd egy úmutatót, amiben bemutatom, hogy hogyan tudsz majd bejelentkezni a konzultációra.

Mindenkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, de kérlek, hogy ha ilyen lenne, amint tudod, jelezd nekem, hogy lehetőségem legyen másnak átadni a helyed. Azonban – tekintettel a sűrű jelentkezésekre – ha 24 órán belül mondod le az egyeztetett konzultációs alkalmat, az időpontod sajnos felszámításra kerül. Tehát arra biztatlak, hogy ne mondd le az alkalmat! Ha mégis úgy érzed, hogy ez elkerülhetetlen, akkor inkább bontsuk kétfelé a konzultációt, és az eredetileg megbeszélt időpontban kezdjük el a beszélgetést!

Természetesen van lehetőség személyes találkozásra is, a Perinatális szaktanácsadás (offline) találkozó linkjére kattints, és ismerd meg a részleteket.

Ha előfizetsz az Anya Tananyag Bázisra,

ahol azonnal hozzáférést kapsz egy komplett tudástárhoz, valamint automatikusan részt vehetsz az „Anya lettem!” Iránytű Programban is, amihez külön nem jár konzultációs, de mint havi előfizető kedvezményes vásárlással,

akár több alkalommal is kérhetsz „Kisbabám született” egyéni, online konzultációt, vagy részt vehetsz a „Boldog anya leszek!” 8 alkalmas konzultációs mentorprogramban is.