Kisbaba KISOKOS - VIP csomag
Boldog anya leszek mentorprogram

Sikereses megrendelés!

Hamar-Szelényi Éva

Gratulálok, remek döntést hoztál!

Már el is küldtem az információkat a megadott e-mailedre. Ha fél órán belül nem kapsz tőlem levelet, nézd meg a SPAM vagy Promóciók mappát is, ha ott sincs, lehet, hogy rossz e-mail címet adtál meg. ÍRJ nekünk!
Kattints a lenti ikonokra, kövesd be és mentsd el közösségimédia oldalaimat, mert ott is hasznos tartalmakat találsz

Évi

Fontos infók

Kértél haladás támogató leveleket is?

Ahhoz, hogy mindegyik levelem azonnal eljusson hozzád:
a következőket javaslom Neked:

A tőlem kapott e-maileket jelöld kérlek meg biztonságosnak az e-mail fiókodban. Hogy semmiképpen ne kerüljön a SPAM-ek közé. Ennek a beállítása az általad használt levelező függvénye:

  • Gmail fiók esetén: a kereső sáv jobb oldalán látható kis nyílra kattintva lenyílik egy ablak, írd be a feladó mezőbe: evi[kukac]szelenyiakademia[pont]hu és utána az ablak alsó részén a Szűrő keresésére kattintani, a megjelenő felsorolásból a „Soha ne legyen spam”-et kell bepipálni, és a Szűrő létrehozására kattintani az alján.
 
 
  • Hotmail vagy Outlook esetén: fiók jobb felső sarkában a fogaskerék ikonra kattintani, a lenyíló ablakban a Beállítások menüpontot választani, Megbízható feladók feliratra kattintva beírni az evi[kukac]szelenyiakademia[pont]hu email címet, + jelre kattintani, majd Mentés.

Ha még nem tetted:

Csatlakozz a Szelényi Anya Akadémia Közösséghez!

Ez egy Privát Facebook Csoport kizárólag a Szelényi Anya Akadémia útmutatóit, tananyagait, tréningjeit, és szolgáltatásait igénylőknek szakértői előadásokra, meetingekre számíthatsz!