"Babát várok!" konzultáció várandósoknak

Kiderült. hogy terhes vagy? Vagy már mindjárt szülsz? Várandóságod bármelyik szakaszában bátran fordulhatsz hozzám, perinatális szaktanácsadóhoz, és felteheded számomra a kérdéseidet, átbeszélhetjük az aggódásaidat.

Hamar-Szelényi Éva

Baba-mama szakértőként, perinatális (születés körüli) szakemberként segíteni tudlak a várandósságod okozta stressz- és aggódás és öröm közepedte, vagy a szülésre és az anyaságra való testi és lelki felkészülésben is.

Az anyává válás összetett folyamat. Nem csak a hormonális változások okozhatnak hullámzást a hangulatodban, de előfordulhat, hogy egy-egy téma kapcsán elakadsz vagy aggódás tölt el. Konzultáljunk, hogy számodra is kiegyensúlyozottabb lehessen ez az időszak.

Évi

Konzultálj velem, ha...

Miben nyújt többet számodra egy személyes neked kialakított segítség?

A személyes figyelem, a meghallgatás segít, így jó konzultálni a baba-mama szakértővel

Fordulj hozzám bátran a kérdéseiddel, ha

Mi történik miután
jelentkeztél a konzultációra?

Ha megszületett benned a döntés, hogy milyen témában kérnél tőlem segítséget, tanácsot, és megrendeled a konzultációt, az alábbiakra számíthatsz:

1.

Vásárlás

A lenti megrendelőlapon tudod megvásárolni és kifizetni a konzultációt, a biztonságos kártyás vásárlással. Visszaigazoló levelélben küldöm el a számládat.

2.

Időpont foglalás

A sikeres tranzakció után, azonnal átirányítalak egy másik oldara, ahol hozzáférsz a naptárhoz, és foglalhatsz időpontot. Erről is kapsz majd emlékeztető leveleket.

3.

Online konzultáció

A rendszer automatikusan legenerálja, és elküldi számodra az online Zoom konzultáció linkjét, és az általad választott időpontban azon keresztül találkozunk.

Mennyibe kerül a konzultáció?

A 90 perces, online konzultáció ára 17.500 Ft!

Jelentkezés a konzultációra

Visszajelzések

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a "Babát várok!" konzultáción?

Gyakran ismételt kérdések

A megrendeléskor küldök neked egy automatikus levelet, és ha nem sikerül időpontot foglalnod, akkor válaszlevélben írhatsz nekem, de keresni is fogunk téged, ha látjuk, hogy nem választottál még konzultációs időpontot. Meg fogjuk találni a megfelelő időpontot.

Az online konzultáció Zoom-on keresztül történik. A szoftvernek van alkalmazása szinte minden eszközre, de egy böngészőn keresztül is csatlakozhatsz, okostelefonon, tableten vagy számítógépen.

A biztonság kedvéért a jelentkezéskor küldök majd egy úmutatót, amiben bemutatom, hogy hogyan tudsz majd bejelentkezni a konzultációra.

Mindenkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, de kérlek, hogy ha ilyen lenne, amint tudod, jelezd nekem, hogy lehetőségem legyen másnak átadni a helyed. Azonban – tekintettel a sűrű jelentkezésekre – ha 24 órán belül mondod le az egyeztetett konzultációs alkalmat, az időpontod sajnos felszámításra kerül. Tehát arra biztatlak, hogy ne mondd le az alkalmat! Ha mégis úgy érzed, hogy ez elkerülhetetlen, akkor inkább bontsuk kétfelé a konzultációt, és az eredetileg megbeszélt időpontban kezdjük el a beszélgetést!

Természetesen van lehetőség személyes találkozásra is, a Perinatális szaktanácsadás (offline) találkozó linkjére kattints, és  ismerd meg a részleteket.

Van egy úgynevezett „Anya leszek” Iránytű Programom, itt a virtuális iskolám felületén többféle tananyaggal segítelek a teljes várandósságod alatt. Ha ezt választod, kedvezményesen vehetsz részt az egyéni konzultációs alkalmakon.