"Babaprojekt" konzultáció

Elakadt a babaprojekt, nem jön a baba? Vagy már abban is bizonytalan vagy, hogy mikor lenne ideális a baba érkezése? Perinatális szaktanácsadóként már akkor segítségedre lehetek, ha még csak a szívedben született meg a gyermeked.

Hamar-Szelényi Éva

Baba-mama szakértőként és perinatális (születés körüli) szakemberként arra tettem fel az életemet, hogy segítsek a nőkek az anyává válás majd az anyaság, gyereknevelés, időnyerés útján.

Segíteni tudlak az első gondolattól, amikor már vágysz a babára, de még minden bizonytalan, egészen a babád első 3-4 évéig. Egy biztos pont leszek az életedben, aki nemcsak lelkileg támogat, de szakmailag megalapozott, gyakorlott és széleskörű tudástárat is felkínál neked.

Évi

Beszélj a baba-mama szakértővel, hogy választ kapj a kérdéseidre. Babaprojekt konzultáció. Babát várok konzultáció. Kisbabám született konzultáció Gyereket akarok konzultáció

Konzultálj velem, ha...

Miben nyújt többet számodra egy személyes neked kialakított segítség?

A személyes figyelem, a meghallgatás segít, így jó konzultálni a baba-mama szakértővel

Fordulj hozzám bátran a kérdéseiddel, ha

valamiért nem jön össze a baba

bizonytalan vagy, hogy mikor vállalj gyereket

örökbe szeretnél fogadni

elvesztetted a magzatodat vagy a babádat

Mi történik miután
jelentkeztél a konzultációra?

Ha megszületett benned a döntés, hogy milyen témában kérnél tőlem segítséget, tanácsot, és igényelted a most ingyenes konzultációt, az alábbiakra számíthatsz:

1.

Jelentkezés

A lenti űrlapon, az adataid megadásával jelentkezhetsz a most ingyenes, (első alkalmas) online konzultációra. A sikerességről levelet is fogsz kapni.

2.

Időpont foglalás

Miután megadtad az adataidat, a következő lapon hozzáférsz a naptárhoz és foglalhatsz időpontot. Erről is kapsz majd emlékeztető leveleket.

3.

Online konzultáció

A rendszer automatikusan legenerálja, és elküldi számodra az online Zoom konzultáció linkjét, és az általad választott időpontban azon keresztül találkozunk.

Mennyibe kerül a konzultáció?

Az első „Babaprojekt” konzultáció díjmentes.

Jelentkezés a konzultációra

Visszajelzések

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a "Babaprojekt" konzultáción?

Gyakran ismételt kérdések

Már a jelentkezésre küldök neked egy automatikus levelet, és ha nem sikerül időpontot foglalnod, akkor válaszlevélben írhatsz nekem, de keresni is fogunk téged, ha látjuk, hogy nem választottál még konzultációs időpontot. Meg fogjuk találni a megoldást.

Az online konzultáció Zoom-on keresztül történik. A szoftvernek van alkalmazása szinte minden eszközre, de egy böngészőn keresztül is csatlakozhatsz, okostelefonon, tableten vagy számítógépen. 

A biztonság kedvéért a jelentkezéskor küldök majd egy úmutatót, amiben bemutatom, hogy hogyan tudsz majd bejelentkezni a konzultációra.

Mindenkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, de kérlek, hogy ha ilyen lenne, amint tudod, jelezd nekem, hogy lemondod a találkozót. Keresünk majd másik alkalmat. 

Természetesen van lehetőség személyes találkozásra is, de ebben az esetben ez egy fizetős szolgáltatás lesz, a Perinatális szaktanácsadás (offline) találkozó linkjére kattints, és rendeld meg a konzultációt.

A „Babaprojekt konzultációjának” csak az első alkalma ingyenes. Van lehetőséged  további fizetős konzultáción is részt venni, erről az első alkalommal tájékoztatlak, de a baba tervezés, a múlt feltárása, a sok-sok átbeszélendő kérdés, többnyire egy komplexebb segítséget kíván, erre találtam ki a „Gyereket akarok!” Iránytű Programot, amiről szintén mesélek majd az első ingenes beszélgetés során. A lényeg, hogyha úgy érzzük mindketten, hogy én vagyok a legmegfelelőbb ember, aki végigvezet az utadon, akkor nem fogom elengedni a kezed az első beszélgetés után, és támogatlak, segítelek az utadon.