Beszédindító logopédiai konzultáció

Aggódsz a gyermeked beszédindulása miatt? Vagy csak időben szeretnéd tudni, hogy hogyan támogasd a a gyermeked beszédfejlődését? Logopédusként, korai fejlesztő szakemberként várom, hogy átbeszéljük a kérdéseidet, és eligazítást adhassak a gyakorlati megoldásokban.

Hamar-Szelényi Éva

Logopédusként, korai fejlesztő baba-mama szakértőként segíteni tudlak, ha aggódsz a babád beszédindulása miatt vagy támogatnád az optimális fejlődését.

A babád kommunikációs fejlődése igen jelentős, így érthető, hogy szeretnéd biztosan tudni, hogy minden jó ütemben zajlik-e, illetve mit tegyél, ha lassulás, elakadás látszik, ha esetleg egymásnak ellentmondó tanácsokkal találkozol. A szakértői beszélgetéssel válaszokat, megoldásokat kapsz és irányba állítalak. 

Évi

Konzultálj velem, ha...

Miben nyújt többet számodra egy személyes neked kialakított segítség?

A személyes figyelem, a meghallgatás segít, így jó konzultálni a baba-mama szakértővel

Fordulj hozzám bátran a kérdéseiddel, ha

aggódsz az babád fejlődése miatt

bizonytalan vagy, hogy merre indulj el

úgy érzed senki nem hallgat meg

megelőznéd a komolyabb bajt

Mi történik miután
jelentkeztél a konzultációra?

Ha megszületett benned a döntés, hogy milyen témában kérnél tőlem segítséget, tanácsot és megrendelted a konzultációt, az alábbiakra számíthatsz:

1.

Vásárlás

A lenti megrendelőlapon tudod megvásárolni és kifizetni a konzultációt, a biztonságos kártyás vásárlással. Visszaigazoló levelélben küldöm el a számládat.

2.

Időpont foglalás

A sikeres tranzakció után, azonnal átirányítalak egy másik oldara, ahol hozzáférsz a naptárhoz, és foglalhatsz időpontot. Erről is kapsz majd emlékeztető leveleket.

3.

Online konzultáció

A rendszer automatikusan legenerálja, és elküldi számodra az online Zoom konzultáció linkjét, és az általad választott időpontban azon keresztül találkozunk.

Mennyibe kerül a konzultáció?

A 90 perces, online, konzultáció ára 17.500 Ft!

Jelentkezés a konzultációra

Gyakran ismételt kérdések

A megrendeléskor küldök neked egy automatikus levelet, és ha nem sikerül időpontot foglalnod, akkor válaszlevélben írhatsz nekem, de keresni is fogunk téged, ha látjuk, hogy nem választottál még konzultációs időpontot. Meg fogjuk találni a megfelelő időpontot.

Az online konzultáció Zoom-on keresztül történik. A szoftvernek van alkalmazása szinte minden eszközre, de egy böngészőn keresztül is csatlakozhatsz, okostelefonon, tableten vagy számítógépen.

A biztonság kedvéért a jelentkezéskor küldök majd egy úmutatót, amiben bemutatom, hogy hogyan tudsz majd bejelentkezni a konzultációra.

Mindenkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, de kérlek, hogy ha ilyen lenne, amint tudod, jelezd nekem, hogy lehetőségem legyen másnak átadni a helyed. Azonban – tekintettel a sűrű jelentkezésekre – ha 24 órán belül mondod le az egyeztetett konzultációs alkalmat, az időpontod sajnos felszámításra kerül. Tehát arra biztatlak, hogy ne mondd le az alkalmat! Ha mégis úgy érzed, hogy ez elkerülhetetlen, akkor inkább bontsuk kétfelé a konzultációt, és az eredetileg megbeszélt időpontban kezdjük el a beszélgetést!

Természetesen van lehetőség személyes találkozásra is, de ebben az esetben javaslom, hogy egyúttal a gyermeked megfigyeléses vizsgálatával is kössük össze ezt az alkalmat. Ez egy első körös, rövid vizsgálat, melyben beszélgetünk is, így az aggódások mellett egy komplexebb válaszokkal és tanácsokkal gazdagodhatsz. Írj nekem, ha ez érdekelne, és megbeszéljük a részleteket.

Ha előfizetsz az Anya Tananyag Bázisra,

ahol azonnal hozzáférést kapsz egy komplett tudástárhoz, beszédindító, online tananyagokkal, e-book-okkel, tematikus mondóka- és énekgyüjteménnyel, amihez külön nem jár konzultációs, de mint havi előfizető kedvezményes vásárlással,

akár több alkalommal is kérhetsz Beszédindító logopédia egyéni, online konzultációt, vagy részt vehetsz a „Beszél a baba!” 5 alkalmas konzultációs mentorprogramban is.