Hogyan élvezd a stresszmentesebb babavárást, anélkül, hogy a téves információk fogságában vergődnél?

Szia várandós szuperwoman! Gondoltad volna, hogy a várandósság alatti súlykezelés olyan, mint egy akciófilm, ahol Te vagy szuperhős? Eddig elárasztottak a sztereotípiák és a tévhitek, de itt a fegyvered: 6 állítást tisztázó csodás útmutató, amely mintaként leleplezi előtted, hogy mi a mítosz és mi a valóság. Maradsz a bizonytalanságban vagy megteremted a stresszmentesebb, boldogabb jövődet? A választás a tiéd!

Kíváncsi vagy, hogy milyen mítoszokról és tényekről rántja le a leplet ez a 6 állítást tisztázó útmutató?

Az útmutatóm egy igazi szupererő lesz a kezedben! Már csak azért is, mert szűrőt rak a füledre a rossz tanácsokkal szemben, és egy térképet ad az egészséges babaváráshoz. Ha azt akarod, hogy a terhességed egy izgalmas kaland legyen, amiben Te vagy az igazi hősnő, kérd most ezt a 6 pontos útmutatót!

Hamar-Szelényi Éva (baba-mama szakértő):

Szia, Hamar-Szelényi Éva vagyok, a Szelényi Anya Akadémia megálmodója.

Abban hiszek, hogy az örömteli anyaság nemcsak az ösztönökön és a szerencsén múlik, hanem az anyaság tanulható! A célom, hogy kivezesselek a tévhitek dzsungelből, és lecsillapítsam azt az információs tornádót, ami körül vesz téged. Tudom, hogy te is megérdemled az igazságot és a legjobb kezdeteket! Ígérem, hogy ezen az úton hűséges útitársad (anyatársad, mentorod) leszek!

Évi

Kis türelmedet kérem, még nem tudom elküldeni ezt a hasznos útmutatót, mert költözik a virtuális iskolám.

Iratkozz fel a hozzám, és értesítelek, amint megszerezheted!

Ahol már találkoztál velem

2023 © Copyright – Szelényi Anya Akadémia – Minden jog fenntartva! A böngészés és bankkártyás fizetés biztonságát SSL védelem garantálja! – Dizájn és kivitelezés:  Wise expert és Szelényi Anya Akadémia ©