Beszédindító tananyagcsomag

Már csak egy lépésre vagy attól, hogy tiéd legyen a
beszédindító tananyagcsomag
a beszédindító Kisokos PRO csomag keretén belül

3...2....1...éééééssss
már csak egy lépés van hátra, hogy azonnal hozzáférj 85%

Mit tegyél most?

  • Írd be a kuponkódot, ha rendelkezel kuponkóddal, írd be, majd kattints a beváltás gombra a kedvezmény érvényesítéséhez.
  • Add meg az adataidat: figyelj az adataid pontosságára, mert eszerint állítjuk ki a számlát.
  • Ellenőrizd 2x is az e-mail címedet: Gyakran használt, nem telített e-mail címet adjál meg, és ellenőrizd le, hogy biztosan jól írtad-e be a címet, mivel ide küldünk minden fontos információt a tananyagcsomagról.
  • Jelöld a hozzájárulásaidat is: csak akkor tudok feldolgozást és haladást támogató leveleket küldeni neked, ha mindent bepipálsz. (Ha minden infót megkaptál, később  egy kattintással a levelek alján leíratkozhatsz!)
  • Kattints a „Megrendelem…” gombra, hogy átírányítson a rendszer a OTP SimplePay, biztonságos fizetési felületére, ahol megteheted a kártyás vásárlást.

Mit csinálj a megrendelés után?

  • Nézd meg az e-mailed: a sikeres tranzakciót követően e-mailben küldöm el a számládat és a kért anyagok elérésének információit is.
  • Ha valamiért nem kapnál levelet(pl. elírtad a címed) Szükségesetén az ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll.
    Keress minket munkaidőben a +36/ 30/609-1466 számon vagy evi[kukac]szelenyiakademia[pont]hu e-mail címen.

Remélem, hogy minden világos, és ne feledd, az ígért garanciák melletted állnak, csak azzal veszítesz, ha nem kéred ezt a mentorálást!

Vásárlásod folyamatábrája

1.

Vásárlás

A Megrendelem gombra kattintva, biztonságos kártyás vásárlással megvásárlod a tananyagcsomagot.

2.

Infók a levélben

A tranzakciót visszaigazoló levélben találod majd a számlád, az oktatási felület linkjét.

3.

Virtuális iskola

Bárhonnan, bármikor beléphetsz majd tananyagokhoz. Meghallgathatod, olvashatod őket.

4.

Feldolgozást segítő levelek

Mindenről külön levelet is küldök, segítek feldolgozni a kapott anyagokat, amennyiben (eDm-et) kéred.

Van még kérdésed, ami miatt még nem szeretnél azonnal hozzájutni ehhez a tudáshoz?

Az elérhetőségeinken gyorsan választ kaphatsz a megrendeléssel, tananyaggal kapcsolatban is.

Te is ezeket kérdeznéd?

Olvasd el a hozzánk gyakran befutó kérdésekre adott válaszainkat!

Internetkapcsolattal asztali gépről, mobilról, Ipad-ről, tabletről is elérheted a tananyagokat, hanganyagokat, térningeket, infografikákat. A Szelényi Anya Akadémia – Virtuális iskola – sokak által kimondottan anyabarát felület.

Vásárlást követően  szinte azonnal megkapod, e-mailben a belépésre jogosító jelszavadat és felhasználó nevedet. Javaslom, hogy azonnal lépj be minden eszközödről, mentsd el a belépési adatokat, így valóban azonnal, bármikor, bárhonnan el fogod érni az információkat, amire szükséged van. 

A meglepetés anyagokat, bónuszokat a feldolgozott tananyagod utolsó részében külön kiemelve fogod megtalálni, de e-mailben is elküldöm neked ezeket az információkat.

Egyszeri vásárlással örök hozzáférést kapsz a tananyagokhoz, és a Szelényi Anya Akadémia egyéb extra tartalmaihoz, ami a megrendelésed mellé jár.

Nem csak a fairplay érdekében kérem, hogy ne oszd meg mással a belépési adataidat, hanem azért is, mert a rendszer figyeli a felhasználói IP címeket, és ha észleli, hogy túl sok eszközről léptél be, akkor letilthatja a felhasználói fiókodat. (Természetesen arra van lehetőséged, hogy a saját asztali számítógépedről, mobilodról, tabletedről (és két további eszközről) belépj a virtuális iskolába.

2022 © Copyright – Szelényi Anya Akadémia – Minden jog fenntartva! A böngészés és bankkártyás fizetés biztonságát SSL védelem garantálja! – Dizájn és kivitelezés:  Wise expert