Sikeres feliratkozás!

Sikeresen feliratkoztál a hírleveleimre, máris elküldtem a privát Facebook csoportunk linkjét, és jelentkezés feltételeit. Találkozunk a csoportban, előadásokon vagy a meetingeken, de e-mailben is küldök majd rendszeresen minden fontos infót!

Üdvözlettel,

Hamar-Szelényi Éva

Baba-mama szakértő

Évi

További instrukciók:

Ezt még tedd meg, hogy a leveleim biztosan megkapd:

Még egy FONTOS dolog, ahhoz, hogy ez mind eljusson hozzád:
a következőket javaslom Neked:

A tőlem kapott e-maileket jelöld kérlek meg biztonságosnak az e-mail fiókodban. Hogy semmiképpen ne kerüljön a SPAM-ek közé. Ennek a beállítása az általad használt levelező függvénye:

  • Gmail fiók esetén: a kereső sáv jobb oldalán látható kis nyílra kattintva lenyílik egy ablak, írd be a feladó mezőbe: evi@szelenyiakademia.hu és utána az ablak alsó részén a Szűrő keresésére kattintani, a megjelenő felsorolásból a „Soha ne legyen spam”-et kell bepipálni, és a Szűrő létrehozására kattintani az alján.
 
  • Freemail esetén: Nyiss meg egy evi@szelenyiakademia.hu e-mail címről érkező levelem, és a felső sorban pipáld be: Nem spam.
 
  • Hotmail vagy Outlook esetén: fiók jobb felső sarkában a fogaskerék ikonra kattintani, a lenyíló ablakban a Beállítások menüpontot választani, Megbízható feladók feliratra kattintva beírni az evi@szelenyiakademia.hu email címet, + jelre kattintani, majd Mentés.

Instagram

Kövess be Instargramon is!

Szeretettel várlak ezen a felületen is, igyekszem itt is rendszeresen, hasznos információkkal jelentkezni.