Szükséges és felesleges eszközök a baba körül

Sikereses megrendelés!

Hamar-Szelényi Éva

Személyes üzenet

Gratulálok, remek döntést hoztál!
Már alig várom, hogy találkozzunk a Workshoppon. Minden fontos információt elküldtem neked e-mailben. Ameddig nem érkezik el a várva-várt időpont, javaslom, hogy nézd meg a közösségi média oldalaimat, mert ott is hasznos tartalmakat találsz.

Évi

További instrukciók:

Ezt még tedd meg, hogy a leveleim biztosan megkapd:

Még egy FONTOS dolog, ahhoz, hogy minden levelem eljusson hozzád. A következőket javaslom Neked:

A tőlem kapott e-maileket jelöld kérlek meg biztonságosnak az e-mail fiókodban. Hogy semmiképpen ne kerüljön a SPAM-ek közé. Ennek a beállítása az általad használt levelező függvénye:
  • Gmail fiók esetén: a kereső sáv jobb oldalán látható kis nyílra kattintva lenyílik egy ablak, írd be a feladó mezőbe: evi@szelenyiakademia.hu és utána az ablak alsó részén a Szűrő keresésére kattintani, a megjelenő felsorolásból a „Soha ne legyen spam”-et kell bepipálni, és a Szűrő létrehozására kattintani az alján.
  • Freemail esetén: Nyiss meg egy evi@szelenyiakademia.hu e-mail címről érkező levelem, és a felső sorban pipáld be: Nem spam.
  • Hotmail vagy Outlook esetén: fiók jobb felső sarkában a fogaskerék ikonra kattintani, a lenyíló ablakban a Beállítások menüpontot választani, Megbízható feladók feliratra kattintva beírni az evi@szelenyiakademia.hu email címet, + jelre kattintani, majd Mentés.
  • Ha neked más fiókod van, bizonyára azon is hasonló módon be lehet jelölni, hogy kitől érkező leveled soha ne legyen SPAM.

Ha még nem tetted:

Csatlakozz a Szelényi Anya Akadémia Közösséghez!

Ez egy Privát Facebook Csoport kizárólag a Szelényi Anya Akadémia útmutatóit, tananyagait, tréningjeit, és szolgáltatásait igénylőknek szakértői előadásokra, meetingekre számíthatsz!