Játéktippek otthonra!

Sikeres feliratkozás!

Sikeresen feliratkoztál a tippekre, máris elküldtem neked a visszaigazolást, és ezentúl rendszeresen érkezni fognak hozzád a játékötleteim. 
Azt javaslom, hogy kérd a felvételt a privát Facebook csoportunkba is, ahol részt vehetsz online előadásokon, meetingeken, kövess be Instagrammon.
Hasznos tartalmakért figyeld rendszeresen a blogoldalamat és a Youtube csatornámat is.

Hamar-Szelényi Éva

Baba-mama szakértő

Évi

További instrukciók:

Ezt még tedd meg, hogy a leveleim biztosan megkapd:

Még egy FONTOS dolog, ahhoz, hogy ez mind eljusson hozzád:
a következőket javaslom Neked:

A tőlem kapott e-maileket jelöld kérlek meg biztonságosnak az e-mail fiókodban. Hogy semmiképpen ne kerüljön a SPAM-ek közé. Ennek a beállítása az általad használt levelező függvénye:

  • Gmail fiók esetén: a kereső sáv jobb oldalán látható kis nyílra kattintva lenyílik egy ablak, írd be a feladó mezőbe: evi@szelenyiakademia.hu és utána az ablak alsó részén a Szűrő keresésére kattintani, a megjelenő felsorolásból a „Soha ne legyen spam”-et kell bepipálni, és a Szűrő létrehozására kattintani az alján.
 
  • Freemail esetén: Nyiss meg egy evi@szelenyiakademia.hu e-mail címről érkező levelem, és a felső sorban pipáld be: Nem spam.
 
  • Hotmail vagy Outlook esetén: fiók jobb felső sarkában a fogaskerék ikonra kattintani, a lenyíló ablakban a Beállítások menüpontot választani, Megbízható feladók feliratra kattintva beírni az evi@szelenyiakademia.hu email címet, + jelre kattintani, majd Mentés.
Vagy amit még megtehetsz, ha te is gmail-es vagy, hogyha például a Promóciókba érkezik a levelem, hogy áthúzod az elsődlegesbe, és bejelölöd, hogy mindig oda érkezzenek a tőlem kapott levelek!

Ha még nem tetted:

Csatlakozz a Szelényi Anya Akadémia Közösséghez!

Ez egy Privát Facebook Csoport kizárólag a Szelényi Anya Akadémia útmutatóit, tananyagait, tréningjeit, és szolgáltatásait igénylőknek szakértői előadásokra, meetingekre számíthatsz!

Instagram

Kövess be Instargramon is!

Szeretettel várlak ezen a felületen is, igyekszem itt is rendszeresen, hasznos információkkal jelentkezni.